Custom Race Seat

Custom Race Seat

Echt opvallen ? Laat nu je race seat personaliseren bij SimXpro

Ben jij op zoek naar een custom race seat? Dan ben jij op het goede adres terecht gekomen! Een racestoel personaliseren is onze specialiteit. Wij maken creatieve en unieke ontwerpen, geïnspireerd door de hedendaagse motorsport. Onze grafische dienst levert absolute topkwaliteit maar wil je zelf een schets of ontwerp aanleveren, kan dit uiteraard ook.

Hoe gaan wij jouw race seat personaliseren ?

Jij wilt natuurlijk weten wat er mogelijk is. Wij kunnen een racestoel personaliseren door middel van airbrush, door vinyl of wrapfolie te gebruiken.Maar denk ook aan patches, decals en stickers.

Momenteel werken wij enkel met de race seats van Sparco, hiervan weten we dat ze al jarenlang kwaliteit leveren in tal van disciplines uit de motorsport . Dit merk is ook de officiële leverancier van Elite Motorsports, voetbalclub AS Roma, Peugeot Sport, Suzuki, Aston Martin, Bentley, Porsche Carrera cup, Citroën Racing en nog veel meer grote bedrijven en evenementen. Jij kunt er dus vanuit gaan dat jouw racegame ervaring van professioneel niveau zal zijn.

Heb je zelf reeds een racestoel maar wil je hem toch laten personaliseren ? Dit kan uiteraard ook, je kan hem dan ook simpelweg bij ons laten leveren.

Hoe werken wij naar een tevreden resultaat ?

VISIE & PLANNING

Een race seat personaliseren doen wij natuurlijk samen met jou. De eerste stap bestaat dan ook uit een verkennend gesprek via e-mail en telefoon. Zo kunnen wij jouw wensen noteren en eventueel het beste product voor jou maken.

Voor dat wij aan de slag gaan met jouw racestoel moet jij natuurlijk eerst een akkoord met ons bereiken over de prijs. Wij stellen dan ook een offerte voor jou op, wanneer jij akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag.

PRODUCTIE

De productie start na jouw goedkeuring op de offerte. We bestellen al de nodige materialen en maken de nodige voorbereidingen om jouw race seat zo spoedig mogelijk geleverd te krijgen !

Hou rekening met een geheel proces van stap 1 tot 4, dat dit +- een doorlooptijd heeft van 3-4 weken om het beste resultaat te kunnen bereiken.

VERZENDING

Wanneer uw project volledig klaar, zullen we deze voorbereiden om gepast te kunnen verzenden, dit wil zeggen dat we deze zullen verpakken in zeer degelijke verpakkingsmaterialen zodoende er tijdens het transport geen schade aan kan komen.

Wens je deze liever zelf te komen afhalen ? Dit kan uiteraard ook, hiervoor kan je contact opnemen om een definitieve afspraak te maken.